Vi har äntligen öppnat igen!

Efter en tids paus är vi äntligen öppna igen för försäljning av våra populära Pao de Queijo mixar i Sverige. Vi har börjat med en ny produkt, noggrant testat den och kan lova minst lika god smak som senast. Paketen är om 400 g, och i nuläget kan du endast beställa 3 paket åt gången. Mer alternativ kommer senare. I nuläget har vi endast 30 paket till försäljning, men inom kort får vi in ett större lager.

Pao de Queijo

100 % Glutenfree Brazilian Cheeseballs. Easy-to-make, glutenfree and delicious

No product

"CassavaShop är Sveriges första onlinebutik och leverantör 
av Pao De Queijo mix.

Tillsätt endast ägg, olja,
ost och vatten."

"Pao De Queijo är ostbollar som är tillagade på mjöl från cassavaroten. Tillsätt olja, vatten, ägg och ost och du har Pao De Queijos - eller brasilianska ostbollar. Ät dem till frukost, som snacks efter jobbet eller till after work. Prova idag, vi lovar dig - du kommer älska Pao De Queijo."

 

Psst.. du vet väl om att de dessutom är 100 % glutenfria...

Hur gör jag Pao de Queijo?

Blanda mixen med 2 ägg, 250 ml vatten, 10 teskedar olja och minst 100g riven ost. En del av vattnet kan också bytas ut mot mjölk, tillsätt även en nypa salt om du vill. Rulla köttbulle-stora bollar (de kan bli lite klibbigt, så använd gärna engångshandskar). Placera ostbollarna i ugnen (ca. 25 min) eller i din airfryer (ca 7 min). Glöm inte att röra på dem under tiden så de inte klibbar fast.

Pao de Queijo är enkla att tillaga. Blanda mixen med ägg, olja, ost och vatten. Rulla små bollar, ca. 25 st/paket och sätt i ugnen ungefär 15-20 min på 200 grader. TIPS: Ännu snabbare och godare blir det i Airfryer, gör på samma sätt men lägg dem i airfryern i 5-7 min. (Glöm inte att röra om så de inte fastnar.)

"Excellent pao de queijo! Thank you CassavaShop for providing a good quality product and the chance for me to finally have my favorite Brazilian food in Sweden <3"

"Blev supergoda, också otroligt enkla att göra!"

"I loved the pao de queijos! That really took me away to my memories in Brazil, thank you so much!"

Trustpilot

©2019 by CassavaShop.

CassavaShop Sverige